AGENDA

MANDALA WORKSHOP

BIJ SOULBALANCE, BROEK OP LANGEDIJK

FUNDRAISING MANDALA WORKSHOP 'LEVEND DOOR KLEUR' 🌈🌈🌈❤😀
door Linda Abrol:
Waar wordt het gegeven? Soulbalance, Vreekesweid 1, Broek op Langedijk
Wanneer? 26 januari 2024.
Kan ik meedoen als ik de eerste keer heb gemist? Ja hoor!
Wat kost het? 20,- Euro
Waarom? Om je chakra's door vorm en kleur in balans te brengen en om ACT activiteiten van Mohanji Nederland te steunen, want daarvoor is de opbrengst bestemd. ACT Foundation biedt op zes continenten hulp in de vorm van voedsel, kleding, onderdak, medicijnen, hulp bij rampen enz. en ACT staat voor Ammu Care Charitable Trust. ❤

Hoe meld je je aan? Via een WhatsApp bericht of telefoontje naar Linda Abrol 06 58929319. Er is plaats voor maximaal negen personen.
Betalen kan via:
https://docs.google.com/document/d/19Yos1TCSoe7N1OY5ewUvJkkcCvBOvg80xqneI1xYeN8/edit?usp=sharing
Of: https://tikkie.me/pay/Stichti3208/97JJX7NBa5NBJuTe5pScAf
Website: Mohanji.nl
FB: MohanjiNederland
E-mail: ACT.NL@Mohanji.org
MFNL voor ACT

Voor meer informatie of aanmelden bel naar 06-58929319

Soulbalance

Vreekesweid 1

Broek op Langedijk

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.