AGENDA

ELKE DONDERDAGAVOND

Emotioneel Energetisch Lichaamswerk©

Iedere donderdag Emotioneel Energetisch Lichaamswerk© groepssessies. Voor meer informatie of aanmelden bel naar 06-58929319

Soulbalance

Vreekesweid 1

Broek op Langedijk

ELKE ZATERDAGOCHTEND (Wegens sluiting horeca gaan deze sessies tijdelijk niet door. Je kunt hiervoor wel in mijn praktijk terecht. Bel : 0658929319)

HEF SOUL BODY CARD READING©

Je bent al therapeut maar denkt vaak dat je nog meer cursussen nodig hebt om goed genoeg te zijn? En dat terwijl je best weet dat je alles in huis hebt om je cliënt te helpen. Waarom niet gewoon meer resultaten bereiken met je cliënten met de disciplines die je al hebt? Dieper komen. Direct naar de kern van het probleem. Er getuige van mogen zijn dat jouw cliënt een intenser gevoel van vrijheid en heelheid bereikt. Gewoon met wat je nu al doet? Op donderdag- en zaterdagochtend zal ik Soul Body Cards readingen speciaal voor therapeuten geven, waarbij je instructies krijgt hoe jij hiermee ook zelf kunt werken voordat je je eigen therapievorm toepast. Heb je een half uur tijd voor deze diep helende aanvulling op jouw werk? Voor 15,- euro geef ik je een persoonlijke reading en leg je dan uit hoe je dit voor jouw cliënt kunt gebruiken.

Daarnaast geef ik individuele readingen van 15 minuten voor 7,50- euro, waarin je helderheid, uitleg, advies en een oefening krijgt voor de gewenste uitkomst van je issue.

Bel voor inschrijving op de lijst naar 06 58929319. Aanmelden noodzakelijk wegens beperkt aantal sessies. Vol is vol.

Zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur bij Lovers & Hunters aan het Geestmerambacht in Noord-Scharwoude (Zolang de horeca dicht moet blijven geef ik Soul Body Card readingen met gratis Healy aura analyse voor 10 euro in mijn praktijkruimte bij Soulbalance, Vreekesweid 1, Broek op Langedijk)

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.