DE JOURNEY METHODE

Vrijheid ligt aan je voeten

De Journey Methode (The Journey Method) van Brandon Bays, in Nederland bekend als DE HELENDE REIS, is een eenvoudige en krachtige methode, die je helpt jezelf te bevrijden van oude emotionele bagage en opgeslagen pijn, die je heeft weerhouden te zijn wie je werkelijk bent. Het is belangrijk om je weer veilig en bemind voelen in je vrouw-zijn en ik wil je met deze methode graag ondersteunen om het leven te creëren waar je blij van wordt. De Journey Methode is gebaseerd op wetenschappelijk inzicht en kan ingezet worden voor herstel van je Hoge Energie Frequentie, gezondheid, schoonheid, innerlijke rust, vitaliteit en immuniteit en draagt bij aan levensvreugde, bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei en genezing.

Praktijk de Levensvisie - The Journey

Sommige ervaringen in je leven zijn niet goed verwerkt. Herinneringen en onderdrukte emoties worden vastgehouden in het lichaam. Hetgeen uiteindelijk kan leiden tot emotionele, mentale en zelfs fysieke problemen. Door met deze methode te werken, ben je in staat om mentale, emotionele en fysieke blokkades en problemen op te ruimen. Het helpt dus je oude pijn los te laten.

Werken met de Journey methode is geschikt voor iedereen die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen en blokkades, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, afscheid en verlies, burn-out, depressie, angsten en nog veel meer.

De Journey methode is ontwikkeld door Brandon Bays en is gebaseerd op wetenschappelijk inzicht. Meer informatie over “The Journey” vind je op de site van de Nederlandse Vereniging van Journey Practioners (NVJP) en op de internationale site van The Journey.

Praktijk de Levensvisie - De Helende Reis - Brandon Bays

Brandon Bays

BRANDON BAYS heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer.

In 1992 werd ze gediagnosticeerd met een tumor zo groot als een voetbal. Deze diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was haar tumor helemaal weg; zonder medicijnen, zonder operatie.

 

Het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht zij een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat ook andere mensen daarmee een helende reis kunnen maken.

Zo is "THE JOURNEY" ontstaan. Sindsdien heeft zij duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades en wordt De Journey Methode effectief toegepast in scholen, ziekenhuizen, verslavingscentra, kerkgenootschappen, door psychologen, artsen en door veel andere mensen.

Wat je van mij mag verwachten

Ik ben gekwalificeerd als JOURNEY PRACTITIONER op basis van een zeer intensief opleidingsprogramma en minimaal tweeënveertig beoordeelde casestudies. Ik ben lid van de Nederlands Vereniging van Journeypractioners (NVJP).

Ik beschik over effectieve therapeutische vaardigheden en kan, mede door de vele Helende Reizen die ik zelf gemaakt heb, diepe bewustzijns-lagen in mezelf en in mijn cliënten bereiken.

Ik kan vanuit mijn eigen levensbron, in vrijheid en openheid, met elk vraagstuk omgaan: 'Niets menselijks is me vreemd'.

Ik respecteer je privacy en de grenzen die door je onderbewuste tijdens een Helende Reis impliciet worden gesteld.

Wat cliënten over The Journey Methode zeggen

The Journey
Praktijk de Levensvisie - NVJP

Officiële Journey Website van Brandon Bays:

www.thejourney.com

 

Website van de Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners:

www.nvjp.nlhttp://www.nvjp.nl

Praktijk de Levensvisie: Therapie, Coaching, Counseling en Healing.

The Journey/De Helende Reis Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.