HEF Coherence©

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie!!

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie: HEF COHERENCE!

 

Met HEF COHERENCE ga je moeiteloos, liggend op de massagetafel, zonder strijd door ingrijpende thema’s. Beschermingsmechanismes die je wellicht al jaren beletten om volledig jezelf te durven zijn, lossen automatisch op. Wat nog opgeruimd wil worden komt onbelemmerd omhoog. Ontspannen en ruim ga je naar huis.

 

HEF COHERENCE werkt met een unieke combinatie van patronen van de eeuwenoude Heilige Geometrie die de blauwdruk van alle leven en materie bevat.

 

Heilige geometrie

HOE WERKT HEF COHERENCE?

HEF Coherence werkt met helende symbolen en met universele hoge energie frequentie. Coherence betekent samenwerken. Door vele factoren is de authentieke samenwerking tussen jouw fysieke bestaan en je ziel waarin je heelheid als in een blauwdruk ligt verborgen verstoord. Om de bio-energetische balans te herstellen gaan we in een aantal opeenvolgende HEF COHERENCE sessies langs meerdere energie knooppunten die de verbinding blokkeren tussen jou en je Centrale Zon. We gaan op weg naar je blauwdruk frequentie. Ik beweer niet dat het je instant heilig gaat maken of de enige snelweg naar verlichting is. Ik beweer alleen dat er spectaculaire dingen gebeuren en jij en ik zijn uitgenodigd!

Boek nu je sessie: info@praktijkdelevensvisie.nl of 06-58929319. Ook online mogelijk.

Maak de weg vrij van je voorouders, jezelf en je nageslacht!

 

Werking van de heilige geometrische patronen

 

Disclaimer: Onderstaande kennis omvat de werkingen van de energieën van de heilige geometrische patronen. Deze kennis geeft geen persoonlijke garantie of beloftes. Het is net als met sporten: hoe meer je traint hoe steviger de spieren. Met therapeutische methoden is het hetzelfde: hoe meer je je op effectieve wijze verbindt, hoe meer de verbinding zichtbaar en voelbaar wordt.

HEF Neutraal

Het HEF Neutraal patroon bestaat uit de kubus van metatron met het HEF heling-patroon (gekleurd) erin benadrukt.

Elk ander heilig geometrisch patroon dat hieronder wordt weergegeven is aanwezig in deze ‘kubus’– waardoor deze kubus de blauwdruk van het universum is, met alle oorspronkelijke wijsheid. Je zou kunnen zeggen dat de kubus van metatron het DNA van het universum bevat.

Het HEF heling-patroon zorgt voor nieuwe samenhang met je ziel en ‘reparatie’ waar verstoringen zich voordoen in je energieveld, zodat er ‘ruimte’ ontstaat om te werken met alle hierna volgende patronen. Deze patronen zijn in feite deelfactoren van de heilige kubus van metatron. Aan heling kleven geen beperkingen. In de blauwdruk van je fysieke bestaan ligt de kennis van je perfecte staat altijd verborgen en kan ook weer gevonden worden. Er bestaat geen ‘te laat, te oud of te ziek’ voor wie geheeld verder wil.

Cirkel
HEF COHERENCE PATTERN vierkant met logo
HEF COHERENCE PATTERN driehoek met logo
HEF COHERENCE PATTERN Tetrahedron
HEF COHERENCE PATTERN hexahedron

DE CIRKEL

De cirkel staat voor verbinding. Wil je verbinding met je partner, of met jezelf? Gebruik dan de cirkel. In de cirkel komt alles samen. Gebruik hem ook bij het organiseren van sociale evenementen of bij bemiddeling.

DE BOL

De bol staat voor leegte, als ontwaakt kind leven

Voorbij het denken voert de bol je naar Al-bewustzijn

De spirituele betekenis is de staat van Zijn en verlichting; het Leven als ontwaakt kind; mee stromend en vol vertrouwen. Zekerheden, controle (via denken) of vastklampen zijn niet meer nodig. De illusie van het ego achter je laten.

HET VIERKANT

Het vierkant geeft structuur, vastigheid en veiligheid. Ben je op van de zenuwen, emoties of angst. Kan je je draai niet vinden op een nieuwe plek? Kortom: heb je behoefte aan stabiliteit? Laat het vierkant je die geven. Het werkt aardend.

 

 

DE DRIEHOEK

Wanneer je werkt met de driehoek krijg je inzicht en energie, moed, vertrouwen en overzicht. Alle tegenstellingen hebben een midden. Grijs tussen zwart en wit, lauw tussen warm en koud, heden tussen verleden en toekomst. De driehoek toont het gehele plaatje en staat daarmee symbool voor het leven.

 

DE TETRAËDER (piramide, vreugde, verlichting)

De betekenis van deze driedimensionale driehoek is om je te helpen groeien naar de volgende stap van je ontwikkeling. Het is belangrijk om je levenslessen in je dagelijks bewustzijn te integreren. Daarbij helpt de tetraëder. En bij het vinden van de balans (mannelijk-vrouwelijk, ik-wij, aards kosmisch). Wil je weer gedreven voelen en vanuit die drive aan de slag? Hang je futloos op de bank? De heilige tetraëder maakt je vol vuur, inspiratie, passie, liefde, licht en zonnigheid. Hij laat je de eenheid met de bovenwereld ervaren en dit in de materiële, praktische en fysieke wereld uitdragen.

Durf jij je hart te laten spreken? Wat wil het? En ben je daar al? Hoe kom je dichterbij? De tetraëder wakkert passie, vuur en durf aan. Met een tetraëder boven je bed, in je broekzak of om je nek is je wilskracht niet te stuiten. Deze vorm helpt je spontaner te zijn en te kiezen voor vooruitgang en, indien nodig, verandering.

De tetraëder staat ook voor medeschepper zijn, visioenen en openbaringen hebben

Dit patroon helpt je kosmische zelf, meesterschap en verlichting. Vertrouwen op je ziel, je ware zelf en de bron. Individueel-, zielengroep- en voorouderkarma lossen op. Ego-verlangens, seksuele en emotionele driften worden overwonnen. Groter inzicht, leiderschap. Verantwoordelijkheid voor het grotere belang doelbewust kunnen aangaan.

Zijvlakken: 4, Ribben: 6, hoekpunten: 4

DE HEXAËDER (kubus, scheppend vermogen)

De Hexaëder staat voor de aarde, het mannelijke, stevigheid, moed, daadkracht, orde, beheersing en bescherming, samen met de hoogste trilling van scheppend vermogen. De kubus maakt nederig en vrij van spirituele arrogantie en helpt je om intuïtie, magie en heling in jezelf vinden. Deze heilige geometrische vorm zorgt ervoor dat je Goddelijke Vonk mag aarden (de hemel op aarde) en maakt praktisch en dienstbaar. Hij brengt bewustzijn over materie en je lichaam.

Moeite met mediteren? Reis je van hot naar her? Kun je niet stoppen met praten? De hexaëder helpt om innerlijke onrust te kalmeren. Vurige, passievolle mensen hebben zo nu en dan baat bij deze vorm. Hij werkt aardend, net als het vierkant, maar nog krachtiger. Droom je onrustig? Leg de hexaëder onder je kussen voor een rustiger nacht.

Zijvlakken: 6, ribben: 12, hoekpunten: 8

DE OCTAËDER (merkivah, lucht, denken, ontwaken)

(Een achtvlak met gelijke driehoekige vlakken of dubbele piramide) De geometrische vorm octaëder, ook wel merkivah genoemd, helpt je de weg de bewandelen naar ontwaking. Je ziel en lichtlichaam zijn van hoge energie frequentie en die dimensies kunnen op aarde geleefd worden. De spirituele werking van de geometrische octaëder is om je te helpen de hemel op aarde te brengen en je leeft dan volgens je levensbestemming of zieledoel. De octaëder gebruiken geeft een helend, harmoniserend en balancerend electromagnetisch veld. Bij het belichamen van deze kennis wordt je  healer en docent op zelfrealisatie-niveau.

De octaëder beïnvloed zelfreflectie, reuk, instinctief en vanuit het lichaam weten. Buikintuïtie. Het element lucht van de octaëder helpt de mindcontrole verminderen en laten het hoofd in het hart en de buik zakken. Je probeert dan niet de omgeving te controleren met je mind maar controleert juist diezelfde mind zodat je hem beter en constructiever kunt inzetten. De vorm helpt om gedachten te beheersen. Hij helpt je de weg af te leggen naar de ontwaakte staat en kosmisch meesterschap.

De octaëder brengt balans tussen uitersten. Heb je liefdesverdriet, rouw je of weet je even niet meer wat je voelt? Deze vorm helpt je om naar je hart te luisteren. In een emotionele storm waai je soms met alle winden mee. Vind je kern terug met een octaëder om je nek, onder je kussen of in je broekzak.

Alles aanvaarden wat is, niets laten kleven of persoonlijk maken.

Leven vanuit je hoger zelf of ziel en het wij-gevoel ontstaat door de octaëder in te zetten. Hij helpt je om je lagere zelf onder controle te krijgen van je hoger zelf en tilt je daarbij op. De octaëder laat je leven vanuit je geestelijk bewustzijn; je wordt een multi-dimensionale Pillar of Light en je volledig potentieel ontwikkelt zich.

Wat als je werkelijk gebruik kan maken van prana: pure levensenergie? Jezelf zien als deel van een groter geheel.

De octaëder helpt je ik-kern op te lossen tot in het basischakra en brengt je de wij-verantwoordelijkheid en zorgzaamheid voor het geheel of de groep. Door de octaëder ga je je levensopdracht aan. De kwaliteiten van de voorouders, geascendeerde meesters en zielengroep worden voor jou beschikbaar. Het helpt je in het hier en nu oordeel-loos en zonder spanning te functioneren.

Zijvlakken: 8, ribben: 12, hoekpunten: 6

DE DODECAËDER (pentagon, prana, ether, magie)

(Een twaalfvlak met gelijke vijfhoekige vlakken) De dodecaëder beïnvloed de Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie. De dodecaëder is verbonden met het element ether (prana, oerenergie). De Meesters weten: "zo boven zo beneden". De kosmische blauwdruk moet door het aardse heen opgehaald worden. Alle hoge dimensies vind je ook in de aarde en in jezelf. Daarom ben jij ook ALLES, zoals je ook zelf de lichtmeesters bent, ben je ook één met de Bron. Alles is een hologram. Je ware goddelijke natuur komt boven.

De dodecaëder maakt je een groot magiër, brengt je grote magnetische en sjamanistische gaven en kennis.

De dodecaëder staat voor bewustwording en ontwaken en hoort bij de hogere chakra’s. Deze vorm verbind je met het geheel, met de kosmos. Benieuwd of je op jouw pad zit? Of nieuwsgierig naar wat jij kunt betekenen voor anderen? Mediteer eens met de dodecaëder.

Heel vroeger was het uitspreken van de naam dodecaëder genoeg om je ter dood te veroordelen omdat de kracht ervan geheim moest blijven. Zij was alleen voor ingewijden beschikbaar. Maar in deze nieuwe tijd is de kennis van de kracht van de dodecaëder voor iedereen die het multidimensionale zijn en het Godsbewustzijn met de scheppingskracht wil worden. Zo kunnen jij en de aarde weer ontwaken, stap voor stap.

DE ISOCAËDER (water, universele liefde, nieuwe samenleving)

 

Een twintigvlak met gelijke driehoekige vlakken) De heilige Icosaëder staat aan de basis van universele liefde en healing, water en je ideale wereld. Het is de zuiverste vorm van het element water (= liefde en gevoel). De icosaëder brengt de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen terug in jou beleving. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij perfecte gezondheid en maakt je stralend en vol levensenergie! Samen met de dodecaëder vormt de isocaëder het Christusraster (universele liefde, wijsheid, waarheid) zodat deze energie door jou gevoeld en gemanifesteerd kan worden.

De isocaëder verbindt je met de planten, deva’s, natuur, je ziel, met klank, gevoel, de maanenergie en het element water/liefde.

De heilige isocaëder geeft je oervertrouwen in wat je voelt en wat er met je gebeurt. Eindelijk ruimte voor je innerlijk kind, openstaan, onschuld, nederigheid en voor puur leren zijn. Op je ziel afgaan. De balans houden tussen geestelijk functioneren, goed voor jezelf zorgen en rekening houden met je omgeving. In vrede zijn.

 

Inzicht in en verantwoordelijkheid nemen voor emoties, roddelen, oordelen, onderstromen, of bondjes maken.

De isocaëder versterkt je subtiele invoelings- en aanvoelingsvermogen. Je leert het als kracht toepassen voor jezelf en je omgeving. De isocaëder helpt je pure en kwetsbare kristallijnen zelf en innerlijk kind op de voorgrond zetten. Opstaan voor je subtiele gevoel zonder jezelf te laten overrulen of dat een ander aan te doen door je kracht zonder je kwetsbaarheid te gebruiken. De isocaëder helpt je je aura, huis en contacten zuiver te houden zodat je verantwoordelijkheid neemt voor een omgeving die nodig is om je puurste en zuivere engelen-wezen te kunnen zijn. Hij activeert je Goddelijke liefde.

Eindelijk genieten. Leven volgens je ziel.

De isocaëder brengt je de eenheid met de natuur (spirits), het milieu en de ongeziene werelden.

Een echte hulp bij iets nieuws creëren: je eigen praktijk, je brochures, je project? Contact met je eigen wijsheid maken? Met de isocaëder gaat het binnen en buiten je stromen.

Zijvlakken: 20, ribben: 30, hoekpunten: 12

DE MERKABA (Davidster)

Een 3 dimensionale 6 puntige Davidster. Om je ziel in de persoonlijkheid te helpen integreren. De merkaba activeert je lichtlichamen, de Pillar of Light en je multidimensionale Zelf. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen en je lichaam wordt ermee doordrongen zodat je je ziel kunt ervaren en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Door Merkaba activatie ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s en het verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar hogere niveaus van kennis en liefde. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

De kwaliteiten daarvan kunnen dan in je persoonlijkheid komen. Het zorgt voor de verbinding tussen je fysieke lichaam en de morfogenetische velden (geheugen, etherisch veld en kennis) van de aarde en het sterrenstelsel.

HET CHRISTUSGRID Christusbewustzijn (Ster dodecaëder)

Het Christusgrid of raster is een symbool voor het christusbewustzijn en bestaat uit de dodecaëder en icosaëder in elkaar. Alle 12 hogere dimensies en de Christus Kracht integreren uiteindelijk in jouw lichaam. Je begint aan de ontwikkeling van je Christusbewustzijn en hart dat voorbij de persoonlijkheid en de onbalans van het mannelijke en vrouwelijke of relaties ligt. Ervaringen van je eeuwig zelf, jij bent ALLES, één met de Bron, kunnen je soms toevallen. Kennis, inzichten en ervaringen over dit hele hologram en de Inwijdingsweg tot Godsrealisatie, komen op je pad.

THE FLOWER OF LIFE

 

De bloem als basis voor het leven. In het zaad van de bloem ligt alle potentie en informatie voor de nieuwe plant. De flower of life symboliseert groei; het bevat alle wijsheid van het universum op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code of blauwdruk zit opgesloten in ons DNA.

DE TETRACTYS (Bron: Konrad Dietzfelbinger in Pythagoras en in ‘Mysteriescholen’)

 

De tetractys of vierheid, de getallenrij 1 – 2 – 3 – 4 die wordt toegeschreven aan Pythagoras, geeft de vier toestanden van de wereld en de mens weer en toont tegelijk hoe de ene toestand zich uit de andere ontwikkelt.

De één: in de kosmos, macrokosmisch gezien: het oorspronkelijke vaderprincipe, het scheppende ‘woord’, de orde van de spirituele wereld; in de mens, gezien als microkosmos, het ware zelf, zijn spirituele identiteit, de onsterfelijke geest in hem.

De twee: macrokosmisch het oorspronkelijke moederprincipe, ‘leven’, de werkzame kracht van de spirituele wereld; microkosmisch de uit de vlam van de geest voortkomende spirituele levensenergieën.

De drie: macrokosmisch het oorspronkelijke zoonprincipe, ‘licht’, het bewustzijn van de spirituele wereld, de ‘wereldziel’; microkosmisch het spirituele bewustzijn, de onsterfelijke ziel van de mens: bewustzijn.

De vier: macrokosmisch de oorspronkelijke zichtbare wereld, de zuivere uit- drukking van vader, moeder en zoon, vrij van dood en smart; microkosmisch de oorspronkelijke lichamelijkheid, die leeft uit vader, moeder en zoon en daarom onsterfelijk is.

Volmaakt is hij, die zelf de tetractys werd. Hij is 1 + 2 + 3 + 4 = 10, de één op een nieuw niveau.

Wie gelijktijdig deel heeft aan de vier genoemde toestanden, leeft in de grootst mogelijke volheid en macht. Hij denkt scheppend, verwekt daardoor inzicht in zijn bewustzijn en zet dit inzicht in een nieuwe schepping om. Daarom was voor de pythagoreeërs de getallencombinatie 1, 2, 3 en 4 een uitdrukking van de hoogste volheid en het heiligste: de zogenoemde ‘tetractys’.

Men kan nu in een kwantitatieve rekensom deze vier getallen optellen met als uitkomst het getal 10. Ook deze som met haar uitkomst betekende voor de pythagoreeërs een realiteit. wie deel had aan deze vier, door de grillen 1, 2, 3 en 4 gesymboliseerde toestanden, die weer deel geworden was van het eerste, van het scheppende principe. De vier is in deze zin een secundaire één. Dat kwam tot uitdrukking in de tien, de één verbonden met een nul. Wie de vier bereikt en in scheppende zin de voorgaande toestanden één tot drie tot uitdrukking brengt is schepper op een secundair niveau: een één verbonden met een nul.

De tetractys was voor de pythagoreeërs een volledige beschrijving van de structuur van de werkelijkheid. Want zij omvatte de drie grondprincipes van de werkelijkheid en het principe van de projectie, waardoor deze grondprincipes op een lager niveau worden voortgezet en herhaald. De schepping gaat altijd door, zich steeds op een lager niveau projecterend. En volgens onze hedendaagse wetenschap is dat ook zo. In de natuur bevat een een keus, bijvoorbeeld een melkweg, altijd een kleinere eenheid, bijvoorbeeld een zonnestelsel, waarin de wetten van de hogere eenheid op dezelfde wijze gelden.

Daarom waren getallen voor de Pythagoreeërs een middel om de opbouw en de scheppingsprocessen van de wereld te verduidelijken, en dan niet alleen de uiterlijke, zichtbare kant maar vooral ook de geestelijke kant, de innerlijke krachten en hun werkzaamheid.

 

 

Voor meer informatie: Linda Abrol, www.praktijkdelevensvisie.nl, 06-58929319, Praktijkruimte: Soulbalance Vreekesweid 1, Broek op Langedijk