HEF Coherence©

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie!!

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie: HEF COHERENCE!

 

Met HEF COHERENCE ga je moeiteloos, liggend op de massagetafel, zonder strijd door ingrijpende thema’s. Beschermingsmechanismes die je wellicht al jaren beletten om volledig jezelf te durven zijn, lossen automatisch op. Wat nog opgeruimd wil worden komt onbelemmerd omhoog. Ontspannen en ruim ga je naar huis.

 

HEF COHERENCE werkt met een unieke combinatie van patronen van de eeuwenoude Heilige Geometrie die de blauwdruk van alle leven en materie bevat.

 

Heilige geometrie

HOE WERKT HEF COHERENCE?

HEF Coherence werkt met helende symbolen en met universele hoge energie frequentie. Coherence betekent samenwerken. Door vele factoren is de authentieke samenwerking tussen jouw fysieke bestaan en je ziel waarin je heelheid als in een blauwdruk ligt verborgen verstoord. Om de bio-energetische balans te herstellen gaan we in een aantal opeenvolgende HEF COHERENCE sessies langs meerdere energie knooppunten die de verbinding blokkeren tussen jou en je Centrale Zon. We gaan op weg naar je blauwdruk frequentie. Ik beweer niet dat het je instant heilig gaat maken of de enige snelweg naar verlichting is. Ik beweer alleen dat er spectaculaire dingen gebeuren en jij en ik zijn uitgenodigd!

Boek nu je sessie: info@praktijkdelevensvisie.nl of 06-58929319. Ook online mogelijk.

Maak de weg vrij van je voorouders, jezelf en je nageslacht!

 

Werking van de heilige geometrische patronen

 

Disclaimer: Onderstaande kennis omvat de werkingen van de energieën van de heilige geometrische patronen. Deze kennis geeft geen persoonlijke garantie of beloftes. Het is net als met sporten: hoe meer je traint hoe steviger de spieren. Met therapeutische methoden is het hetzelfde: hoe meer je je op effectieve wijze verbindt, hoe meer de verbinding zichtbaar en voelbaar wordt.

HEF Neutraal

Het HEF Neutraal patroon bestaat uit de kubus van metatron met het HEF heling-patroon (gekleurd) erin benadrukt.

Elk ander heilig geometrisch patroon dat hieronder wordt weergegeven is aanwezig in deze ‘kubus’– waardoor deze kubus de blauwdruk van het universum is, met alle oorspronkelijke wijsheid. Je zou kunnen zeggen dat de kubus van metatron het DNA van het universum bevat.

Het HEF heling-patroon zorgt voor nieuwe samenhang met je ziel en ‘reparatie’ waar verstoringen zich voordoen in je energieveld, zodat er ‘ruimte’ ontstaat om te werken met alle hierna volgende patronen. Deze patronen zijn in feite deelfactoren van de heilige kubus van metatron. Aan heling kleven geen beperkingen. In de blauwdruk van je fysieke bestaan ligt de kennis van je perfecte staat altijd verborgen en kan ook weer gevonden worden. Er bestaat geen ‘te laat, te oud of te ziek’ voor wie geheeld verder wil.

Cirkel