HEF Coherence©

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie!!

Nieuw bij Praktijk de Levensvisie: HEF COHERENCE!

 

Met HEF COHERENCE ga je moeiteloos, liggend op de massagetafel, zonder strijd door ingrijpende thema’s. Beschermingsmechanismes die je wellicht al jaren beletten om volledig jezelf te durven zijn, lossen automatisch op. Wat nog opgeruimd wil worden komt onbelemmerd omhoog. Ontspannen en ruim ga je naar huis.

 

HEF COHERENCE werkt met een unieke combinatie van patronen van de eeuwenoude Heilige Geometrie die de blauwdruk van alle leven en materie bevat.

 

Heilige geometrie

HOE WERKT HEF COHERENCE?

Het werkt met helende symbolen en met universele hoge energie frequentie. Coherence betekent samenwerken. Door vele factoren is de authentieke samenwerking tussen jouw fysieke bestaan en je blauwdruk waarin je heelheid ligt verborgen verstoord. Om de bio-energetische balans te herstellen gaan we in een aantal opeenvolgende HEF COHERENCE sessies langs meerdere energie knooppunten die de verbinding blokkeren tussen jou en je Centrale Zon. We gaan op weg naar je blauwdruk frequentie. Ik beweer niet dat het je instant heilig gaat maken of de enige snelweg naar verlichting is. Ik beweer alleen dat er spectaculaire dingen gebeuren en jij en ik zijn uitgenodigd!

Boek nu je sessie: info@praktijkdelevensvisie.nl of 06-58929319. Ook online mogelijk.

Maak de weg vrij van je voorouders, jezelf en je nageslacht!

 

Wetenswaardigheden

De heilige Icosaëder staat voor Universele Liefde en healing, Water, Gouden samenleving. Het is de hoogste en mooiste vorm van het element water (= liefde en gevoel). De icosaëder ankert de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij ultieme gezondheid!

Uit recent onderzoek door Nederlandse wetenschappers is gebleken dat er een frequentie patroon bestaat dat de basis van al het leven en alle materie blijkt te zijn. Het patroon correspondeert met de Tetraktys, de universele sleutel die 2500 jaar geleden al door Pythagoras werd ontdekt. In de Tetraktys ofwel de driehoek van Pythagoras komen de getallen 1+2+3+4=10 voor. Samen staan ze symbool voor het Goddelijke. De pythagoreeërs zeiden: ‘Zalig is hij die zelf de Tetraktys werd.’ Hij die deel heeft aan de energieën van de 1, de 2, de 3 en de 4, leeft in de grootst mogelijke volheid en macht.

Zo kent elk van de Heilige geometrische patronen waar ik mee werk zijn eigen unieke frequentie en daarmee zijn eigen helende werking.