HEF DE METHODE©

Lekker loslaten

HEF de Methode© werkt als een opening in wonderen door middel van een eenvoudig drie-stappen proces dat jou en je geliefden heelt en dat je terugbrengt naar je oorspronkelijke hoge frequentie van Liefde. Het proces is ontstaan vanuit een combinatie van geweldige, eigentijdse technieken en het contact met mijn ziel. De technieken zijn zo uniek samengevoegd en verfijnd dat ze een grote opening in vrijheid kunnen helpen ontstaan.

HEF de Methode© helpt vrouwen met klachten die variëren van milde issues als stagnatie, conflicten, lusteloosheid, lichte angsten, tot ernstiger trauma's, burn-out, depressie, afscheid en verlies en nog veel meer.

HEF De Methode - Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

De methode

HEF de Methode© werkt als een opening in wonderen door middel van een eenvoudig drie-stappen proces dat jou en je geliefden heelt en dat je terugbrengt naar je oorspronkelijke Hoge Energie Frequentie van Liefde. Deze alternatieve, holistische therapie is ontstaan vanuit een combinatie van geweldige, eigentijdse technieken en het contact met mijn ziel. De technieken zijn zo uniek samengevoegd en verfijnd dat ze een grote opening in vrijheid kunnen helpen ontstaan.

HEF de Methode© helpt vrouwen met emotionele, fysieke, mentale of energetische problemen die variëren van milde issues als stagnatie, conflicten, stress, emotionele blokkades, gedragspatronen, fobieën tot ernstiger trauma's, angsten, burn-out, depressie, relatieproblemen, afscheid en verlies en nog veel meer.

HEF de Methode© kan als individueel consult en als groepssessie met maximaal zes vrouwen worden gegeven. Het grote voordeel van het werken in een groep is dat jouw issue in teamverband wordt opgelost. Je hoeft het niet alleen te doen en de bevrijdende energie wordt meervoudig versterkt!

Er wordt gewerkt met acht energie-plaatsen. Zo is er bijvoorbeeld een plaats waar oude cel-herinneringen worden opgeruimd en een groter begrip kan ontstaan, een waar gezonde, verbindende communicatie wordt aangeleerd, en een voor vrijheid. Er wordt gewerkt met verschillende energie-niveaus waardoor je binnen het proces al een grote transformatie in energiefrequentie kan ervaren. Van ego via het hart naar vrijheid. Vergeving vanuit het hart vindt op alle niveaus plaats, omdat vergeving het ego ontwapent en elke deur naar vrijheid opent. Vergeving maakt de ander vrij en jij zit ook niet meer aan die persoon vast.

HEF De Methode - Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Het opzienbarende aan het proces - datgene dat de opening in wonderen mogelijk maakt - is het feit dat jij, als cliënt bereid bent te accepteren dat je met alles in verbinding staat; dat je vanuit jouw contact met De Bron, je realiseert dat je voor alles verantwoordelijkheid wilt nemen en van alles wilt leren houden; dat je zelfs wilt leren hoe jezelf open te stellen voor vergeving vanuit De Bron voor gedachten, woorden en daden van anderen!

 

Het gebeurde in jouw leven, toch? Jij hebt er last van en jij bent bereid er de volledige verantwoordelijkheid voor te nemen door ervan te houden en er zelfs vergeving voor te ontvangen, ook als je er zelf geen aandeel in hebt gehad. Je leert vergeven en vergeving vragen vanuit totale vrijheid en onschuld. Dit geneest jou en ook die anderen want zij bestaan in dezelfde ‘quantumsoep’ als jij!

Ben je bereid dit wonder mee te maken en je leven te leven als een aaneenschakeling van wonderen? Ben je bereid om fysiek, emotioneel en spiritueel een geweldig leven te leiden en de wereldenergie te verheffen? Alles zal miraculeus op zijn plaats vallen.

Waarom niet meteen een afspraak maken voor een HEF de Methode© consult?

Shanti

Voor de sessie voelde ik me eenzaam, verlaten en niet begrepen door mijn moeder. Nu voel ik begrip voor beide kanten en heb een heel andere kijk op de situatie. En mijn moeder schreef me een dag later een kaart met 'sorry' erop, terwijl ze niets van de sessie afwist!

Maria

Inderdaad een soort wonder, om te ervaren hoe de HEF voor mij heeft gewerkt en nog doorwerkt. Onder Linda’s deskundige leiding werd ik snel tot de essentie geleid betreffende de onderliggende/ondermijnende overtuiging. Dat schept ruimte zowel fysiek als in het bewustzijn.

Wilma

Ik voelde me beschermd en veilig

Margriet

Emotioneel en fysiek deed het enorm veel met mij. Viel zelfs in de week erna 2 kg af...

Maureen

Ik vond de HEF de Methode sessies bij Linda heel indrukwekkend. Het hielp mij om vanuit mijn hart te gaan vertrouwen en los te laten. 

Marjo U.

Je gaat stralend naar huis. Echt een aanrader!

Heb je een issue waar je niet uitkomt dan kun je daar in de HEF de Methode-groep veilig mee komen wanneer het jouw ‘avond’is. Iedereen komt een keer aan de beurt. Vrouwen die hier bij aanwezig zijn, kunnen het zelfde probleem hebben en die worden tevens ook opgelost, ook al zijn ze alleen figurant in het issue. Je bent met steeds de zelfde groep. Het is tevens ook heel vertrouwelijk en alles blijft binnen de muren.  Ook kun je in contact komen met het innerlijke kind. Het doet iedereen goed om te voelen, luisteren en te begrijpen. In feite zit je eerst in de ego rol. Het probleem wordt steeds milder naar mate het einde gaat aanbreken. Dit is omdat je uit het ego stapt en je in de dolfijnen rol gaat zitten. Dan komen de feiten aan bod en krijg je wat meer inzicht over de situatie. Als je overstapt naar het Hogere Zelf, krijg je het juiste antwoord wat heel goed voelt en waardoor je veel meer begrijpt en het probleem zelfs kan verdwijnen.

Irene

En het werkte! ... en ook voor diegene waar het voor mij over ging, terwijl hij van niets wist!

Marjo Oosting

Het was een bijzondere ervaring waar ik er nog steeds baat bij heb.

Linda is een goede therapeute. Ze begeleid dit proces op een bijzonder fijne manier.

Wilma

HEF de Methode is je diepste emoties delen met een groep lieve bijzonder mensen. Zo heb ik het ervaren. Aan het einde voelde ik mij licht en vrij en nieuw.

Je daarbij beschermd en veilig te voelen was voor mij belangrijk. Bijzonder door de professionele leiding van Linda, die dit deed met haar gave van rust en met bekwaamheid. Ze weet mee te gaan, en in een bijzonder liefdesflow te leiden (stromen).

Het is er, het leven is er voor jou en voor mij.

Het leven met alle uitdagingen. Juist de uitdagingen zijn door H.E.F. te verwerken en daardoor kun je helemaal vrij in jezelf komen, door moed en vertrouwen, waar de groep een grote rol in speelt. Voor mij  was de bescherming van de groep bijzonder fijn. Door mijn vertrouwen in de groep, en het feit dat de groep vertrouwen in mij had, was er één-zijn met elkaar. Dat had ik nodig om naar binnen te durven keren en me over te geven en mee te gaan in het proces. 
Ik kon een heel belangrijk thema onder ogen zien en het doorleven en verwerken en alle emoties naar buiten laten komen en loslaten. Liefde krijgt de kans haar plek in te nemen en te groeien wat het tot nu toe blijft doen. Mij daarbij kracht gevend door alle angsten heen te gaan, om te denken in kansen. Kansen die het leven mij te bieden heeft.

Dank dank dank aan Linda een bijzondere liefdevolle, vrouw. 

Dank ook aan de mooie bijzonder groep waar we samen onze uitdagingen mee deelden.

Marlou

HEF de Methode heeft mij op een zachte manier inzicht gegeven in mijn relatie tot mijn verleden. Patronen van vroeger kwamen in een nieuw daglicht en gaven inzicht op de wisselwerking tussen mijn familie en mijzelf. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en met liefdevolle begeleiding.

Mijn dank hiervoor.

Irene

Er was in de groep onderling veel respect voor elkaars situaties en gevoelens. Via iemand die al eerder had meegedaan kwam ik terecht bij Linda. Tijdens de informatieavond legde ze uit vanuit welke universele principes ze uitgaat bij HEF. Hoewel het om complexe materie gaat, wist Linda dat goed terug te brengen naar de essentie. Nog diezelfde avond heb ik me aangemeld.

Ik heb mijn case gedeeld in de groep van zes personen. De avond dat ik 'aan de beurt was' diende zich spontaan aan. Ik had er niet op gerekend wat ik achteraf heel fijn vond. In het begin van mijn sessie herkende ik veel van wat ik terugkreeg aan informatie van de andere deelneemsters en vroeg ik me oprecht af waar het heen zou gaan... gaandeweg de avond werd de informatie steeds diepgaander met dingen die ik had gehoopt te horen en die nu zelfs hardop uitgesproken werden. Een prachtige ervaring! Ik heb alles wat er die avond heeft plaatsgevonden bewust niet buiten de groep gedeeld om te kijken hoe het energetisch zou werken. En het werkte! Op een of andere manier voelde het opener voor mij en blijkbaar ook voor diegene waar het voor mij over ging. Ik ben heel blij dat ik heb meegedaan. Ook van de verhalen van de andere mensen in de groep heb ik wat geleerd. Linda is een hele prettige gesprekspartner en- leider met een groot hart voor iedereen en veel respect. Voor wie nog twijfelt zeg ik... zeker doen!

Evelien

Ik vind de sessies en de techniek waardevol om als cursus te volgen. Zeker ook omdat Linda ze zeer goed begeleidt. Iedere bijeenkomst is bijzonder en vooral om te ervaren en zien hoe het proces zich ontwikkelt na inbreng van een bepaald probleem. 

Praktijk de Levensvisie: Holistische, alternatieve therapie in Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.