HEF©

HIGH ENERGY FREQUENCY

Wonderen en transformatie

HEF© staat voor een Hoge Energie Frequentie die wordt verkregen door gelukshormonen. Gelukshormonen dragen bij aan meer vitaliteit, een beter immuunsysteem, groei, een gezonde stofwisseling en een gezonde cel-ademhaling. Gelukshormonen worden vooral aangemaakt door liefde, vergeving en dankbaarheid.

De vier steunpilaren

HEF beschikt over vier krachtige steunpilaren om vrouwen te helpen zich in hun vrouw-zijn weer bemind en beschermd te voelen:

Praktijk de Levensvisie: Therapie, Coaching, Counseling en Healing.

Hoge Energie Frequentie en coherentie Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.