HEF SOUL BODY CARDS©

Boodschappen van je ziel

HEF Soul Body Cards © brengen zuivere boodschappen rechtstreeks vanuit je ziel. Ze helpen om je ziel weer met je fysieke zijn te verenigen zodat deze zich beter op aarde kan manifesteren als je jezelf bent kwijtgeraakt of antwoorden nodig hebt. Soul Body Cards © helpen om je weer beschermd en bemind te voelen en om als je unieke, stralende, beste versie van jezelf door het leven te gaan. Ze zijn toepasbaar voor jou als individu om voor jezelf te gebruiken of met een partner, en ook zeer geschikt als aanvulling op je coaching- of therapeutenwerk.

Linda Abrol - Soul Body Card Reading

HEF SOUL BODY CARD READING©

Tijdens een individuele reading van een uur worden je persoonlijke vragen beantwoord. Hierbij maak ik tevens gebruik van een Healy Aura analyse waarbij relevante blokkades inzichtelijk worden. Met behulp van de reading, analyse en mijn heldervoelendheid wordt al snel duidelijk waar je vraagstuk in essentie over gaat en wat je eraan kunt doen. De Soul Body Card reading wordt desgewenst aangevuld met diepgaand therapeutisch werk; eventueel op de behandeltafel.

Misschien ben je al therapeut maar denkt vaak dat je nog meer cursussen nodig hebt om goed genoeg te zijn? En dat terwijl je best weet dat je alles in huis hebt om je cliënt te helpen. Waarom niet gewoon meer resultaten bereiken met je cliënten met de disciplines die je al hebt? Dieper komen. Direct naar de kern van het probleem. Er getuige van mogen zijn dat jouw cliënt een intenser gevoel van vrijheid en heelheid bereikt. Gewoon met wat je nu al doet? Voor jou kan ik een Soul Body Cards reading speciaal voor therapeuten geven, waarbij je instructies krijgt hoe jij hiermee ook zelf kunt werken voordat je je eigen therapievorm toepast. Heb je een uur tijd voor deze diep helende aanvulling op jouw werk? Je krijgt een persoonlijke reading en ik leg je vervolgens uit hoe je dit voor jouw cliënt kunt gebruiken.

Bel voor een individuele sessie bij Praktijk de Levensvisie: 06 58929319.

 

Wat mensen over HEF Soul Body Cards© zeggen

Anna

Honderden kaartjes getrokken in mijn leven. Maar nog nooit zo treffend meegemaakt. Bedankt!

Birgit

Ik ben zo dankbaar dat je deze kaarten gemaakt hebt.

Marloes

Dit gaat mijn hele leven veranderen. Ik voel het!

Karin

Mijn werk als therapeut is een stuk makkelijker en doeltreffender geworden. Daar wordt niet alleen de cliënt maar ook ikzelf zo blij van!

Praktijk de Levensvisie: Readingen, Readings in Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.