EMOTIONEEL ENERGETISCH LICHAAMSWERK©

HEF Soul Body Work©

Hoe zou het zijn als je in een kleine groep leuke vrouwen jouw gekke, liefdevolle, schaterende, domme, malle, wijze, blije, depressieve, dynamische, mislukte, stijve of over-flexibele jij mag zijn? Alles wat van jou is blijft in besloten kring. Alles wat niet van jou is mag via dit Soul Body Work eindelijk uit je lijf en in het licht en dan ga je merken wat een leuk mens jij bent en geef je automatisch meer ruimte aan de beste versie van jezelf.

HEF Soul Body Yoga - Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Bewegend Bewust-Zijn

Lichaamswerk vermengd met Systemisch Werk en elementen uit de Helende Reis (The Journey), met verschillende yogavormen, healing en coaching. Bewegen maar geen prestatie. Het uitdrukken en leren kennen en accepteren van jezelf. Ontspannen en ont-stressen. Verbinding, herkennen, erkennen, vibreren. Lichter worden door adem en geluid. Jezelf durven confronteren met je innerlijke schoonheid, eerlijkheid en puurheid. Wij zijn geen aardse mensen die goddelijk gaan worden. We zijn al Hemel-mensen en ervaren een aarde-leven. We werken samen naar een Hogere Energie Frequentie om blij en vrij je leven in je fantastische lijf te ervaren.

HEF Soul Body Yoga - Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Waarom die Hoge Energie Frequentie?

De ziel (de Bron of a Greater Mind) gaat door het verhogen van de energie frequentie weer samenwerken (coherentie) met de ‘kleine mind’ in het lichaam. Waardoor zelfs onze cellen zich gaan herinneren dat we vrij en gezond zijn en goddelijk en gezegend. We worden scientists of experience (wetenschappers van ervaring), die weer in verbinding staan met de richting waar het lichaam heen wil en de informatie die het liefdevol verschaft. We worden gedragen tijdens de bewegingen en voelen dat ze, samen met de geluiden en de energieën onze cellen regeneren.

Dit is meer dan yoga, meer dan therapie, meer dan een cursus: dit is de hereniging van je ziel in je lichaam ervaren, wat automatisch kan leiden tot meer fysieke, mentale, energetische en emotionele gezondheid. Elke week wordt een nieuw thema behandeld. Je zult merken dat het precies aansluit bij waar je mee bezig bent.

Wat je van mij mag verwachten. Emotioneel Energetisch Lichaamswerk is ontstaan uit jarenlange spirituele, therapeutische, healing-, coaching en yoga-ervaring. Na meer dan dertig jaar te hebben gestudeerd onder het oog en onder begeleiding van verlichte Meesters en grote leraren op het gebied van lichaam, geest en emoties is Emotioneel Energetisch Lichaamswerk uit ervaringsdeskundigheid, een hoogontwikkeld invoelingsvermogen en een sterke intuïtie ontstaan en herschept zich elke les opnieuw. Uitgebreide try-outs met feedback hebben de grote effectiviteit bewezen.

 

Wat neem je mee:

Jezelf met alles erop en eraan

Je bereidheid tot moed, ook al voel je er nog niets van

Je makkelijk zittende kleding

Je openheid en vertrouwen

Je slappe, uitgezakte, afgetrainde of fitte lichaam, vereerd of verguisd

 

Waarom niet gelijk aanmelden voor een eerste Emotioneel Energetisch Lichaamswerk beleving? Klik hier

 

Recencies:

‘Een warme deken’

‘Die sfeer van ontspanning, begrip en verbondenheid…’

‘Het werkt nog dagenlang door’

‘Genoten van die oefeningen’

‘Een open en blij hart en inspiratie om weer verder te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling’

Praktijk de Levensvisie: Emotioneel Energetisch Lichaamswerk, Yoga Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.