HEF SUPPORT©

Samen vervullen we je levensdoel

Overal in het land ontstaan gratis HEF© Support-groepen waarin wordt gesteund, gedeeld, gelachen, gehuild, gezongen of gedanst en er wordt gebruik gemaakt van eigen talenten en voorkeuren.

Vrouwen kunnen elkaar helpen om weer een goed en veilig gevoel te krijgen. Velen van ons zijn gevoelig en het dagelijkse leven biedt nogal wat uitdagingen op het moment. Er is drukte, er zijn zorgen, er zijn angsten. Er is beïnvloeding door allerlei mensen en factoren en we verliezen het contact met onszelf. Dat maakt het leven een stuk minder aantrekkelijk. We hebben van alles in huis aan kwaliteiten maar geen tijd of puf om het te delen. Of we hebben het geprobeerd en het liep niet naar verwachting. Of we hebben veel te delen maar weten niet hoe. Onze spirituele groei mag best een boost hebben.

HEF Support - Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Het plan

Nodig vier tot zes fijne vrouwen uit. Mensen waarbij je je prettig voelt. Spreek af op welke avond je eens per maand wilt samenkomen in je eigen huis of ruimte, om elkaar te helpen jullie energie te verhogen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je gratis High Energy Frequency Supportgroep is een feit! Bel me of stuur me een berichtje voor ideeën, plannen, programma's en de simpele spelregels. Jullie gaan het zelf doen, samen doen. Delen, geven, ontvangen, zingen, masseren, mediteren, visualiseren, opruimen, loslaten, van elkaar leren, enz. En dat allemaal in de veilige omhelzing van jullie warme contact. We gaan ervaringen en ideeën delen op een FB pagina voor andere groepen of nieuwe groepen die willen gaan opstarten.

Wat deelnemers over HEF supportgroepen© zeggen

Soul Body Cards - Praktijk de Levensvisie - Linda Abrol

Zowel HEF de Methode© als HEF Support© maakt gebruik van HEF Soul Body Cards©. Deze kaarten geven je boodschappen rechtstreeks vanuit je ziel om je ziel weer met je fysieke zijn te verenigen. Zo kan je Hogere Zelf zich beter op de aarde manifesteren als je jezelf kwijt bent geraakt of antwoorden nodig hebt.

Het motto van elke HEF© activiteit is: First love, then do.

Klik hier om HEF Soul Body Cards© te kopen. Of klik hier als je eerst meer over de HEF Soul Body Cards© wilt lezen.

Ken jij een vrouw die het gevoel heeft dat een of meerdere van haar vrouwelijke kwaliteiten zoals innerlijke kracht, zachtheid, of overgave in de verdrukking zijn gekomen?

Die zich daardoor onrustig, onvoldaan of onveilig in haar eigen lijf voelt? Waarom stuur je haar dit website adres niet door, zodat je weet dat ook zij toegang heeft tot de support die ze nodig heeft?

Praktijk de Levensvisie: HEF Support Vrouwengroep in Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.