Over Bharati (Linda)

 

Ooit was ik geconditioneerd, afhankelijk van de mening van anderen en miste ik zelfvertrouwen, ook al wist ik dat goed te verbergen en nu ondersteun ik vrouwen om zich in hun vrouw-zijn bemind en veilig te voelen.

Door middel van verschillende effectieve technieken faciliteer ik het helingsproces op de terugkeer naar verbinding met de wezenlijke wensen van je hart en een diep begrip voor jezelf.

Ik ondersteun je in je innerlijke kracht die je in staat stelt ook anderen bij hun kracht te brengen.

Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Mijn pad

Het leven levend vanuit de vergrijsde overtuigingen en visies van anderen; van opvoeders, familie en vrienden; en dan door de jaren heen langzaam je zelfvertrouwen en levensvreugde verliezen. Er komt een moment dat je dat bewust ziet gebeuren en zeker weet dat je dat niet meer wilt. Maar hoe dan verder?

Mijn ervaring

In 2006 begon ik mijn eigen bedrijf als geaccrediteerd Journey Practitioner van The Journey ofwel De Helende Reis, waarin ik ook gebruik maak van mijn opleiding tot Creation Coach. Ik ben grondlegger, ontwerper en practitioner van HEF (High Energy Frequency). HEF kent vier steunpilaren: HEF de Methode, HEF Support, HEF Emotioneel Energetisch Lichaamswerk, en HEF Soul Body Cards en ik geef HEF Soul Body Card readings.

Mijn visie

Het is het mijn visie dat elke vrouw een kostbaar, uniek en krachtig wezen is. En dat ze het waard is zich geliefd en veilig te voelen.

Vrouwen hebben de kracht om ook anderen bij hun kracht te brengen.

Mijn werk bestaat er dan ook uit om vrouwen met effectieve technieken via individuele of groepssessies te helpen zich in hun vrouw-zijn bemind en beschermd te voelen.

Praktijk de Levensvisie: Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.