Over Linda

 

Ooit was ik geconditioneerd, afhankelijk van de mening van anderen en miste ik zelfvertrouwen, ook al wist ik dat goed te verbergen en nu ondersteun ik vrouwen om zich in hun vrouw-zijn bemind en veilig te voelen.

Door middel van verschillende effectieve technieken faciliteer ik het helingsproces op de terugkeer naar verbinding met de wezenlijke wensen van je hart en een diep begrip voor jezelf.

Ik ondersteun je in je innerlijke kracht die je in staat stelt ook anderen bij hun kracht te brengen.

Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Mijn pad

Het leven levend vanuit de vergrijsde overtuigingen en visies van anderen; van opvoeders, familie en vrienden; en dan door de jaren heen langzaam je zelfvertrouwen en levensvreugde verliezen. Er komt een moment dat je dat bewust ziet gebeuren en zeker weet dat je dat niet meer wilt. Maar hoe dan verder?

Lees meer

Bij mij resulteerde dit in een soort emotionele verdoving. Mijn zelfvertrouwen en vertrouwen in mijn lichaam leken te verschrompelen en mijn leven leek wel doelloos en vastgeroest aan de bank aan me voorbij te glijden. Mijn levenslust verdween langzaam. Door hooggevoeligheid ervoer ik leven op deze aarde en bijbehorende confrontaties vaak als bedreigend. Terwijl ik het goed wilde doen in ieders ogen en bang was voor kritiek, was ik zelf mijn grootste criticus; het was gewoon niet meer veilig om mij te zijn. Ik geloofde dat karakters en overtuigingen statisch waren maar niets bleek minder waar! Er traden op mijn pad opmerkelijke veranderingen op in zowel mijn karakter als in mijn overtuigingen en ik leerde dat mijn hersenen letterlijk nieuwe routes aanlegden bij elke verandering. Ik ervoer dat mijn hart zich kon openen. Ik begon me beter en veiliger te voelen.

Mijn ervaring

In 2006 begon ik mijn eigen bedrijf als geaccrediteerd Journey Practitioner van The Journey ofwel De Helende Reis, waarin ik ook gebruik maak van mijn opleiding tot Creation Coach. Ik ben grondlegger, ontwerper en practitioner van HEF (High Energy Frequency). HEF kent vier steunpilaren: HEF de Methode, HEF Support, HEF Emotioneel Energetisch Lichaamswerk, en HEF Soul Body Cards en ik geef HEF Soul Body Card readings.

Lees meer

Vanaf 1991 heb ik talloze reizen naar onze spiritueel leermeester in India gemaakt. Naar aanleiding daarvan heb ik verschillende boeken geschreven, waaronder Wonderen en Genade, Het komt niet goed, het gáát goed en From Darkness towards Light. Na onze verhuizing naar mijn geboorteplaats Alkmaar vanuit Limburg in oktober 2018 sta ik met Praktijk de Levensvisie voor een gevoel van veiligheid, gezonde eigenliefde, kracht en innerlijke rust door op een verrijkende manier met gevoeligheid, overtuigingen en emoties om te gaan en door het opnieuw leren verbinden met onvoorwaardelijke liefde, waardoor je het leven kunt gaan leven waar je blij van wordt en ook anderen bij hun kracht kunt brengen.

The Journey speelde hier een hele grote rol in. Enthousiast door mijn eigen transformatie besloot ik Journey Practitioner te worden. Nog voordat Joe Dispenza ook maar een boek had uitgegeven hoorde ik in 2010 een innerlijke stem de woorden ‘High Energy Frequency’ uitspreken. Inspiratie en leiding volgde en moeiteloos regen golven inspiratie zich aaneen tot HEF de Methode, HEF Soul Body Cards, HEF Emotioneel Energetisch Lichaamswerk en de dienstverlenende pilaar: HEF Support.

Naast de vele cliënten die ik sinds 2006 heb mogen helpen, bleven beide methodes ook steeds mijn eigen redding gedurende de overgang met zijn vele kwalen en onzekerheden, een ongeval met een whiplash tot gevolg en een ernstige schouderblessure. En ik hoefde het niet alleen te doen. Het was zoals de stem van mijn ziel op een dag zei: 'Samen vervullen we je levensdoel.' Dat inspireerde me om naast het geven van individuele sessies te starten met vrouwengroepen en HEF Supportavonden.

Mijn visie

Het is het mijn visie dat elke vrouw een kostbaar, uniek en krachtig wezen is. En dat ze het waard is zich geliefd en veilig te voelen.

Vrouwen hebben de kracht om ook anderen bij hun kracht te brengen.

Mijn werk bestaat er dan ook uit om vrouwen met effectieve technieken via individuele of groepssessies te helpen zich in hun vrouw-zijn bemind en beschermd te voelen.

Lees meer

Ik leer je op een verrijkende manier met emoties en overtuigingen om te gaan en je opnieuw te verbinden met de wezenlijke wensen van je hart en een diep begrip voor jezelf, waardoor je het leven kunt leven waar je blij van wordt.

Je kunt de beste versie van jezelf zijn, voelen en leven. Met een consult of traject kan ik je ondersteunen om dit te gaan ervaren.

Vrouwen zijn sociale, vredelievende en krachtige wezens en daarom een grote steun voor elkaar. Naast therapeutisch werk blijkt een verbinding met een gratis HEF Supportgroep een eenvoudig middel om je in een blijvend warm bad van aandacht, creativiteit en inspiratie te laten omhelzen. Lees meer: Mijn wens is dat vrouwen over de hele wereld zich in hun vrouw-zijn geliefd en veilig voelen. Dat ze zich weer verbinden met de wezenlijke wensen van hun hart en een diep begrip voor zichzelf. Dat ze door hereniging met hun innerlijke kracht ontdekken dat ze ook anderen bij hun kracht kunnen brengen en ik hoop met heel mijn hart daartoe bij te mogen dragen.

Praktijk de Levensvisie: Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.