REIKI

 

Mijn naam is Linda Abrol. Als Reiki Master ondersteun ik je via Reiki cursussen om zelf je Reiki-kracht te leren kennen en ermee te mogen werken.

Reiki is veel meer dan een heling methode. Reiki is voor mij veel meer. Het is niet alleen maar een manier om je handen neer te leggen, het is voor mij een stap op het pad naar totale zuiverheid. Naar wie je echt bent. Je bent niet je gedachten en daden van gisteren of je zorgen voor morgen. Je bent niet je lichaam of je bezittingen. Je bent zoveel meer. Reiki helpt je om de delen weer te verenigen tot een prachtig geheel en de energie van dat mooie geheel te mogen doorgeven aan anderen. Je mag putten uit een grote bron, jezelf ermee vullen en anderen ermee aanraken.

Linda Abrol - Praktijk de Levensvisie

Reiki is een eenvoudige maar doeltreffende methode die in de late 19e eeuw in Japan door Usui is ontwikkeld en via inwijdingen wordt doorgegeven van Meester op leerling. De letterlijke betekenis van Reiki is universele energie. In het Reiki symbool staat het onderste deel voor energie en het bovenste deel voor universum, God, de Bron, de basis van al het leven.

Mijn Reiki Master en dierbare vriendin is Sita van den Nieuwendijk. Haar vertrouwen in mij maakt dat ze, nu ze na tweeëntwintig jaar Reiki beoefenen, haar praktijk www.reiki-alkmaar.nl aan mij durft over te dragen. ‘Linda, jij bent de eerste en enige bij wie ik dat in het volste vertrouwen durf te doen. Jij en ik werken vanuit dezelfde Bron.’ Dit vertrouwen geeft mij vleugels en daar ben ik Sita intens dankbaar voor. Dus zal ik naast mijn eigen therapeutische en energetische praktijkwerkzaamheden, langzaam ook haar Reikipraktijk overnemen, terwijl Sita haar werkzaamheden geleidelijk afbouwt.

De resultaten in mijn praktijk geven kippenvel en zijn elke keer verrassend. Een avontuur. Een hogere kracht die overneemt en leidt. Vaak met diepgaande transformatie tot gevolg.

Heb je interesse in een Reiki cursus of behandeling? Wil je met zelfvertrouwen jezelf zijn en ben je bereid innerlijk het kaf van het koren te scheiden, zodat je overhoudt  wat stabiel, echt en puur is?

Voor info, bel naar: 06-58929319

info@praktijkdelevensvisie.nl

REIKI I

De eerste graad of niveau 1 bestaat uit vier afstemmingen (inwijdingen). Sommige Reiki Masters geven alle afstemmingen in één weekend. Bij mij zijn het drie of soms vier afzonderlijke groeimomenten die in de tussenpauzes tijd geven om te integreren, wat in de praktijk voor meer verdieping zorgt.

Je leert over de oorsprong, de theorie, de Reiki principes en de basistechnieken voor het geven van Reiki aan jezelf en anderen en er is ruimte voor oefenen en uitwisselen van ervaringen.

De vier afstemmingen creëren een sterke band tussen jou en de levensenergie.

REIKI II

De kern van niveau II bestaat uit helen op afstand. Je leert iets of iemand Reiki sturen die niet aanwezig is. Dit vereist grote concentratie. Meestal is het advies om enkele maanden te wachten totdat je aan niveau II begint.

Je leert Reiki sturen naar iemand die je lief is ongeacht waar hij is. Een foto van een geliefde kan zorgen dat je je dichter bij elkaar voelt. Dat kan de kracht van de Reiki versterken.

De meeste leerstof wordt mondeling gegeven.

Je leert de drie Reiki symbolen en hun toepassingen.

REIKI III

Niveau III is voor mensen die bereid zijn Reiki niet alleen te geven maar eerder te leven. Reiki voelen, geven en ontvangen wordt net zo vanzelfsprekend als ademen. Er is grote toewijding nodig om het derde niveau aan te gaan omdat je hiermee zegt bereid te zijn je spiritueel te ontwikkelen. Bovendien is het belangrijk dat je een diep vertrouwen hebt in universele energie. Op dit niveau vindt slechts een afstemming of inwijding plaats in een één op één ritueel tussen meester en leerling.