THE JOURNEY

Vrijheid ligt aan je voeten

Wil je weer vrij, blij en veilig jij zijn?

Wil je weten wat The Journey voor je kan betekenen?

Hoe zou het zijn om nu een stap naar jezelf te zetten?

Als ervaringsdeskundige en geaccrediteerd Journeypractitioner begrijp ik wat je voelt en kan ik je optimaal begeleiden.

Sinds ik in 2002 het boek De Helende Reis van Brandon Bays in handen kreeg en ik in 2006 aan de opleiding tot geaccrediteerd Journey Practitioner ben begonnen is mijn leven voorgoed veranderd. Ik was emotioneel gesloten en al tijdens het lezen van het boek werd ik geraakt door de ervaringen van Brandon.

Praktijk de Levensvisie - The Journey

Mijn man en ik besloten in 2004 aan The Journey Intensive deel te nemen en er kwam een stroom emotionele vrijheid gecombineerd met onvoorwaardelijke liefde op gang, die sindsdien onstuitbaar is gebleven. Eindelijk mocht ik uiten wat diep in mijn lijf leek te zijn opgesloten, voelde ik me veilig en geliefd en kwam ik in contact met de kern van mijn wezen, op een manier die dieper ging dan jarenlange yoga, meditatie en spirituele oefening me hadden kunnen doen beleven. Dit was een rechtstreekse ervaring in plaats van theorie! Ik herinner me dat ik na die eerste Journey ervaring nog drie maanden op rozen liep. Zonder te zweven. Sinds mijn accreditatie in 2007 heb ik honderden mensen geholpen door de veilige mogelijkheid te bieden om dwars door de lagen emoties bij zichzelf thuis te komen; om wat nog vast zat te uiten; blokkades en oude overtuigingen los te laten; een vrije en gezonde visie van de toekomst te integreren en nog veel meer.

Vraag je je af of The Journey iets voor je is?

Voel je je vaak eenzaam en onbegrepen?

Je doet alles om het goed te doen en nog lijkt het nooit goed genoeg?

Je voelt je onzeker over je lijf, je werk, je toekomst?

Misschien lukt het je nog steeds niet om op een natuurlijke manier voor jezelf op te komen?

Is dat wat je doet wat je werkelijk wilt doen?

Je denkt soms: waarom is het zo moeilijk om te verwoorden wat ik voel of nodig heb?

Lijkt het of je in contact met bepaalde mensen een beetje verdwijnt?

Meestal hou je je in maar is het zo dat als je ontploft, dat het hek even helemaal van de dam is?

‘Hou kan het dat mijn vader/moeder me nog steeds zo kan irriteren?’

Waarom krijg ik voortdurend een schuldgevoel?

Ben je het zat dat je altijd voor anderen zorgt. Wie zorgt er voor jou?

Voel je de rouw om je verouderende lichaam en je vitaliteit?

Voel je je voortdurend ‘aan’ staan en op zoek naar je levensvervulling?

 

Als het antwoord op een van deze vragen 'ja' is dan ben je er wellicht aan toe om weer jezelf te worden, je emoties vrij te mogen uiten, je behoeftes helder te verwoorden, weer blij met jezelf en je lijf te zijn, het pad te bewandelen waar je gelukkig van wordt, ondanks verdriet toch acceptatie en vrede te voelen, ook eens hulp te mogen ontvangen en te mogen leunen en te weten dat jouw onmacht, pijn en verdriet en zelfs je woede er mogen zijn.

In het verleden mocht je wellicht bepaalde emoties niet voelen of ze zijn niet op een gezonde manier geuit. Het inslikken van emoties of niet weten wat je wezenlijke behoeftes zijn en hoe eraan kan worden voldaan, het voortdurend onder druk staan of op je tenen lopen, het niet krachtig of juist niet zwak mogen zijn, het bovenmatig willen presteren of je hoofd niet boven het maaiveld te durven uitsteken of geen fouten durven of mogen maken hebben hun tol geëist en bepaalde herinneringen zijn in de eiwitstructuren van de cellen komen vast te zitten waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan. Zo heb je jezelf proberen te beschermen. Maar op een bepaald moment lopen die strategieën hun doel voorbij en ze kunnen zorgen dat je verdwaalt in een wirwar van onwaarheden over jezelf. Ze doen je geloven dat je minder bent dan je bent en dat slagen in je werkelijke levensdoel geen optie is.

The Journey of de Helende Reis kan je met bewezen effectieve middelen helpen weer uit de knoop te raken. Ik kan je helpen je rechtmatige plek in je relatie of je gezin van herkomst te claimen omdat je weet dat je waardevol bent. Om van de bank af te komen als je net als ik het bank hangen tot kunst had verheven. Voor je ouders te zorgen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Liefdevol op te komen voor behoeftes die je energie verhogen. Te overwinnen op ziekte en pijn. Te accepteren waar acceptatie het enige is wat werkt. In pijn te ontspannen en nog veel meer, omdat ik er zelf ben geweest.

Mijn kracht is dat ik voel waar je bent en je daar kan vinden. Energetisch neem ik je bij de hand terwijl je eigen innerlijke wijsheid je van antwoorden voorziet die je leven positief kunnen beïnvloeden, waardoor je je zelfvertrouwen en innerlijke rust terug kan vinden. Jouw innerlijke wijsheid en mijn intuïtie, heldervoelendheid en vakkundige ervaring vormen een team dat je in staat stelt jezelf te bevrijden van je angsten, boosheid, wanhoop, lethargie, jaloezie, enz.

Hoe werkt The Journey?

The Journey of Helende Reis werkt op zeer diep niveau. Zowel op emotioneel en mentaal, maar ook op cellulair en zelfs op DNA-niveau. Het beïnvloedt je energie frequentie positief, wat volgens de wetenschappelijke experimenten van Dr. Joe Dispenza direct invloed heeft op je gezondheid. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs o.a. door Candice Perth, dat onze cellen een geheugen hebben. En dat herinneringen aan emotionele gebeurtenissen een chemische reactie veroorzaken en dat die chemie zich onbewust kan vastzetten in de eiwitstructuren van onze cellen. Wanneer hier niets mee wordt gedaan kan oude, verstoorde informatie worden doorgegeven aan nieuwe cellen en dat kan tot mentale of fysieke problemen leiden. Maar als dit patroon door het uiten, loslaten en vergeven van de oude wrok of pijn tijdens een Helende Reis wordt doorbroken, kunnen de cellen beginnen met het doorgeven van hun oorspronkelijk gezonde informatie en kunnen problemen herstellen.

Voor wie werkt het?

Werken met The Journey is geschikt voor iedereen die inzicht wil in thema’s en diepgewortelde patronen in zijn of haar leven. Denk aan emotionele gebeurtenissen en blokkades, trauma’s, fysieke pijn, gedragspatronen, relaties, stress, fobieën, afscheid en verlies, burn-out, depressie, angsten en nog veel meer.

Praktijk de Levensvisie - De Helende Reis - Brandon Bays

Brandon Bays

BRANDON BAYS heeft samengewerkt met grote meesters als Deepak Chopra en Wayne Dyer.

In 1992 werd ze gediagnosticeerd met een tumor zo groot als een voetbal. Deze diagnose stimuleerde haar om diep in haar ziel te duiken en haar leven nauwgezet onder de loep te nemen. Zeven weken later was haar tumor helemaal weg; zonder medicijnen, zonder operatie.

 

Het verhaal van Brandon houdt daar niet op. In de jaren na haar genezing zocht zij een methode waarin haar ervaring zodanig verwerkt was, dat ook andere mensen daarmee een helende reis kunnen maken.

Zo is "THE JOURNEY" ontstaan. Sindsdien heeft zij duizenden mensen kunnen helpen zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades en wordt The Journey effectief toegepast in scholen, ziekenhuizen, verslavingscentra, kerkgenootschappen, door psychologen, artsen en door veel andere mensen.

Wat je van mij mag verwachten

Ik ben gekwalificeerd als JOURNEY PRACTITIONER op basis van een zeer intensief opleidingsprogramma en minimaal tweeënveertig beoordeelde casestudies. Ik ben lid van de Nederlands Vereniging van Journeypractioners (NVJP).

Ik beschik over effectieve therapeutische vaardigheden, heldervoelendheid, en een sterke intuïtie en kan, mede door de vele Helende Reizen die ik zelf gemaakt heb, diepe bewustzijns-lagen in mezelf en in mijn cliënten bereiken.

Ik kan vanuit mijn eigen levensbron, in vrijheid en openheid, met elk vraagstuk omgaan: 'Niets menselijks is me vreemd'.

Ik respecteer je privacy en de grenzen die door je onderbewuste tijdens een Helende Reis impliciet worden gesteld.

Vervangt The Journey de huisarts?

The Journey kan prima gecombineerd worden met andere alternatieve of reguliere geneeswijzen, maar vervangt ze niet. Bij klachten raad ik je ook altijd aan om naar de huisarts te gaan.

Wat cliënten over The Journey zeggen

The Journey
Praktijk de Levensvisie - NVJP

Officiële Journey Website van Brandon Bays:

www.thejourney.com

 

Website van de Nederlandse Vereniging van Journey Practitioners:

www.nvjp.nl

Praktijk de Levensvisie: Therapie, Coaching, Counseling en Healing.

The Journey i.e. De Helende Reis Alkmaar, Daalmeer, Noord Holland en West Friesland.

Elke activiteit van Praktijk de Levensvisie is gericht op het creëren van een Hoge Energie Frequentie (High Energy Frequency) in de ruimte in en om de energiecentra van het lichaam. Hierdoor kan er opnieuw samenwerking (coherentie) met de ziel tot stand komen wat automatisch kan leiden tot activering van het zelf-herstellend vermogen voor innerlijke rust, vitaliteit, immuniteit, innerlijke vreugde, genezing, gezondheid, schoonheid, diepere bewustwording, spirituele groei, innerlijke groei, vergeving, dankbaarheid en een veilig, beschermd en bemind gevoel. Kortom, voor emotionele, fysieke, mentale en energetische gezondheid.